Дуже бюджетний, але неймовірно смачний рецепт перловки — в такому вигляді її будуть їсти навіть ті, хто перловку на дух не переносить. Просто посмажте її разом з овочами і м’ясом!
Інгредієнти:
- 250 гр. перловка;
- 100 гр. м’яса (свинина, яловичина, баранина);
- по 1 шт. цибулі та моркви;
- 2-3 зубчики часнику;
- рослинна олія.
Інгредієнти:
Перловку попередньо замочити на 1 годину. Потім обсмажити у 2 ст.л. олії протягом 5 хвилин, поки перловка не придбає приємний горіховий аромат, інформує Ukr.Media.
В окремій сковороді обсмажити в олії м’ясо, цибулю і моркву до золотистого кольору.
Додати обсмажену перловку.
Влити 300 мл води, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою. Готувати на повільному вогні 30-40 хвилин, поки вся рідина не випарується.
Дуже апетитна перловка з м’ясом і овочами — просто і смачно!
Детальніше про те, як приготувати смажену перловку з овочами і м’ясом, дивіться у відео нижче: