Рецептів приготування котлет величезна кількість, і всі вони відрізняються один від одного. Можна експериментувати як з інгредієнтами, так і зі способом приготування, інформує .
Будь-який рецепт вдасться вдосконалити. Наприклад, можна прибрати кілька продуктів, які здаються звичними та потрібними, але можуть безнадійно зіпсувати смак страви.
Молоко та батон
Багато господинь замочують хлібний м’якуш у молоці та додають його у фарш для соковитості та м’якості. Але деякі кухарі переконані, що молоко зробить м’ясо не м’яким, а, навпаки, жорстким. Для фаршу рекомендується брати сухуватий батон і замочувати його у воді.
Яйця
Краще забути про яйця, якщо йдеться про котлетний фарш. Під час готування білок згортається — у цьому разі котлети виходять жорсткими.
Часник
Часник не цибуля, він нездатний додати фаршу соковитості, крім того, часом він спричиняє зворотний ефект. Часник має специфічний запах, який може зіпсувати м’ясну страву.