У подібній ситуації гурман вчинить абсолютно правильно, якщо візьметься за приготування окрошки .
Холодний суп добре освіжає і при цьому добре насичує, попри відсутність дуже калорійних компонентів.
З чого зазвичай складається окрошка? Зазвичай використовуються такі інгредієнти: кефір/квас, м’ясо, варене яйце, картопля, огірки, цибуля, редиска, зелень.
А ось фрукти до супу додають дуже рідко. І даремно, запевняють експерти в галузі кулінарії, кухар.
За словами фахівців, існує один фруктовий компонент, який зробить і без того смачну окрошку ще більш апетитною.
Який фрукт треба додати?
Йдеться про яблуко. Бажано вибрати зелене: «кислинка» такого плоду відмінно поєднуватиметься зі смаками овочевих та м’ясних компонентів.
Наріжте фрукт соломкою, змішайте шматочки з іншими подрібненими інгредієнтами, залийте поєднання кисломолочним напоєм або квасом.
У результаті вийде неймовірно смачна страва, в якій є і свіжість, тонка кисла «нотка», ледь вловима насолода і невелика «хрустинка».