У багатьох господинь є свої секрети у приготуванні смачних млинців. Проте порада, яка дозволить отримати золотаві та хрусткі млинці, стане цінною для багатьох. Основна таємниця полягає у додаванні одного спеціального інгредієнта до тіста, інформує .
Якщо хочеться отримати золотисті млинці, які після остигання стають хрусткими, потрібно додати один додатковий компонент до загальної маси.
Для початку, в ємність слід вилити три склянки молока і додати туди три яйця, половину чайної ложки солі та три столові ложки цукру. Потім погасіть соду оцтом і додайте дві столові ложки олії.
Інгредієнти мають бути кімнатної температури, тому дістати їх із холодильника слід за пів години до початку приготування.
І ось настав момент розкриття секретного інгредієнта — манки. На вказаний об’єм молока у рецепті, слід додати пів склянки манки. Після цього добре перемішайте тісто і залиште його на деякий час, щоб манка набрякла.
Під час використання цього секретного інгредієнта ви зможете приготувати неймовірно апетитні млинці, які підкорять не лише вашу родину, а й усіх гостей.