Хто не любить поласувати в обід або на вечерю соковитою рибою в паніровці? Подавати таке частування можна сміливо з будь-яким гарніром, інформує .
Все-таки страва завжди виходить смачною, а завдяки паніровці шматочки не розвалюються під час смаження, залишаються ніжними.
Рецептів панірування багато.
Найчастіше при цьому використовується звичайне пшеничне борошно або панірувальні сухарі.
Але мало хто знає, чому досвідчені кулінари під час готування риби відмовляються використовувати звичні продукти.
Річ у тім, що кукурудзяне борошно справляється із завданням у рази краще.
Такий продукт робить скоринку більш золотистою і хрусткою, а також смак стає м’якшим. Але на цьому переваги не закінчуються.
Кукурудзяне борошно скорочує ризик отримати в результаті пригорілі шматочки риби. При цьому риба залишається буквально “запечатаною” в такому паніруванні. Страва виходить ніжною і більш соковитою.