Смажені страви люблять у будь-якій родині. Але часом навіть витяжка не справляється з димом, що йде в процесі приготування від улюбленої сковорідки. Іноді вся справа у неякісному посуді. Але найчастіше винна господиня, яка робить кілька помилок, інформує .
Перед тим як відправити продукти на поверхню, переконайтеся, що вона добре прогрілася. Інакше з м’яса чи овочів витікає сік, який за кілька хвилин перетворюється на пару чи дим.
Якщо у вас димлять тільки м’ясо або риба, значить проблема у вологих шматках. Промокніть їх перед тим як почати готувати, а також намагайтеся не розморожувати у воді. У цьому випадку рідини на сковорідці стає дуже багато, тому дим неминучий.
Уважно вивчіть на якій олії ви готуєте. Не всякий продукт підходить для смаження, адже кожен з них має свою контрольну точку появи диму.