Чому не можна класти в бульйон лавровий лист


Про те, що після приготування супу слід виловлювати з каструлі лавровий лист, знають усі. Однак деякі види перших страв «не дружать» із цією спецією взагалі. Уникайте їх поєднання при приготуванні, інформує .

Лавровий лист — невід’ємний інгредієнт у приготуванні перших страв. Щоправда, після того, як суп готовий, лаврушку прийнято з бульйону витягувати — щоби він не надавав страві гіркоти.

Професійні кухарі впевнені: зрозуміти, що курячий бульйон був зварений із лавровим листком, можна буквально по першій ложці супу. У такому разі смак бульйону виходить більш «порожнім». Курка — дуже ніжне м’ясо, і лавровий лист здатний практично повністю заглушити його смакові особливості.

Ідеальний ресторанний рецепт курячого бульйону виключає використання цієї пряності. Краще після того, як м’ясо закипить, покласти в каструлю морквину та одну не очищену, але добре промиту цибулину. Коренеплоди додадуть інтенсивності кольору бульйону — і підкреслять ніжний смак птаха.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *