Час приготування – 15 хвилин — торт “Капучино” без духовки


Ніжно-вершковий, легкий, повітряний, з яскравим смаком капучино, а готується якихось 15 хвилин! Одного невеликого тортика достатньо на цілу родину чи компанію гостей, інформує .

Інгредієнти:

  • 5 пакетиків кави «Капучіно» (або 3 в 1);
  • 200 мл окропу;
  • 20 гр. швидкорозчинного желатину;
  • 600 мл сметани 20%;
  • 100 гр. цукрової пудри;
  • трохи цукрового печива для основи.

Приготування:

Залийте розчинну каву окропом.

Дочекайтеся, поки кава трохи охолоне (градусів до 70) і додайте швидкорозчинний желатин. Не додавайте желатин в окріп! Перемішайте, щоб він розчинився.

До сметани додайте цукрову пудру, збийте міксером протягом кількох хвилин.

Форму злегка змастіть олією.

У сметану влийте каву з желатином, збийте хвилинку. Перелийте у форму.

Викладіть один шар печива, відправте в холодильник на 1-2 години для стабілізації.

Зніміть форму та перекладіть тортик на тарілку.

Тортик дуже легкий, але при цьому ситний з легким кавовим смаком. Обов’язково спробуйте!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *