Ніжно-вершковий, легкий, повітряний, з яскравим смаком капучино, а готується якихось 15 хвилин! Одного невеликого тортика достатньо на цілу родину чи компанію гостей, інформує .
Інгредієнти:
- 5 пакетиків кави «Капучіно» (або 3 в 1);
- 200 мл окропу;
- 20 гр. швидкорозчинного желатину;
- 600 мл сметани 20%;
- 100 гр. цукрової пудри;
- трохи цукрового печива для основи.
Приготування:
Залийте розчинну каву окропом.
Дочекайтеся, поки кава трохи охолоне (градусів до 70) і додайте швидкорозчинний желатин. Не додавайте желатин в окріп! Перемішайте, щоб він розчинився.
До сметани додайте цукрову пудру, збийте міксером протягом кількох хвилин.
Форму злегка змастіть олією.
У сметану влийте каву з желатином, збийте хвилинку. Перелийте у форму.
Викладіть один шар печива, відправте в холодильник на 1-2 години для стабілізації.
Зніміть форму та перекладіть тортик на тарілку.
Тортик дуже легкий, але при цьому ситний з легким кавовим смаком. Обов’язково спробуйте!