Основа кулінарної повсякденності — картопляне пюре, яке як гарнір підходить практично до всього, інформує .
Готуючи цю страву, потрібно пам’ятати кілька простих правил, які допоможуть приготувати ідеальний гарнір.
Кухарі розповіли, який продукт варто додати в пюре.
Не обділяйте увагою яйце, а точніше — білок. Його потрібно гарненько збити до появи піни, а потім з’єднати з пюре. Виходить смачний, ніжний і пишний гарнір.
Припустимо також використовувати жовток — з білком або без. Це поліпшить структуру пюре, воно стане шовковистим.
На кілограм картоплі можна використовувати 2-3 жовтки. Після їхнього додавання картоплю потрібно добре вимішати за допомогою вінчика.
Також можна додати 2 ст. л. рідини, в якій варився овоч.