Ці оладки м’які і пухнасті і на смак майже як бананові пончики – якщо така річ існує!
Якщо ви хочете перетворити їх на млинці замість оладок, просто збільшіть кількість молока до тих пір, поки у вас не буде більш рідкого тіста. Вони однаково смачні, увінчані цукровою пудрою, политі згущеним молоком чи порцією морозива, інформує Ukr.Media.
Рецепт на 12-14 бананових оладок.
Інгредієнти
2 стиглих банана, перетворених в пюре
2 великих яйця
2 склянки молока
1,5 склянки універсального борошна
1 столова ложка цукру
2 чайні ложки розпушувача
Щіпка солі
Соняшникова олія для смаження
Ванільне морозиво, цукрова пудра або згущене молоко, щоб сервірувати.
Готуємо
У мисці середнього розміру збийте разом банани, яйця і молоко. В іншій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач і сіль. Налийте суміш борошна в суміш бананів і перемішайте, щоб поєднати. Тісто має бути по консистенції як на оладки.
Налийте олію в середню каструлю або сковорідку, поки вона не досягне 5 сантиметрів по краях. Нагрійте олію на середньому вогні. Коли ви вставляєте дерев’яну ложку і бачите навколо неї бульбашки, ось тоді олія готова до смаження тіста.
Столовою ложкою зачерпніть тісто і занурте його в олію, одночасно обсмажуючи 2-3 булочки.
Смажте 1-2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Відрегулюйте жар, якщо оладки почнуть темніти занадто швидко.
Покладіть на паперовий рушник готові оладки і продовжуйте з рештою тіста.
Подавайте теплими, посипаними цукровою пудрою, облитими згущеним молоком або з порцією ванільного морозива.
Приємного апетиту!