Бананові оладки. Простий рецепт на кожен день


Ці оладки м’які і пухнасті і на смак майже як бананові пончики – якщо така річ існує!

Якщо ви хочете перетворити їх на млинці замість оладок, просто збільшіть кількість молока до тих пір, поки у вас не буде більш рідкого тіста. Вони однаково смачні, увінчані цукровою пудрою, политі згущеним молоком чи порцією морозива, інформує Ukr.Media.

Рецепт на 12-14 бананових оладок.

Інгредієнти

2 стиглих банана, перетворених в пюре

2 великих яйця

2 склянки молока

1,5 склянки універсального борошна

1 столова ложка цукру

2 чайні ложки розпушувача

Щіпка солі

Соняшникова олія для смаження

Ванільне морозиво, цукрова пудра або згущене молоко, щоб сервірувати.

Готуємо

У мисці середнього розміру збийте разом банани, яйця і молоко. В іншій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач і сіль. Налийте суміш борошна в суміш бананів і перемішайте, щоб поєднати. Тісто має бути по консистенції як на оладки.

Налийте олію в середню каструлю або сковорідку, поки вона не досягне 5 сантиметрів по краях. Нагрійте олію на середньому вогні. Коли ви вставляєте дерев’яну ложку і бачите навколо неї бульбашки, ось тоді олія готова до смаження тіста.

Столовою ложкою зачерпніть тісто і занурте його в олію, одночасно обсмажуючи 2-3 булочки.

Смажте 1-2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Відрегулюйте жар, якщо оладки почнуть темніти занадто швидко.

Покладіть на паперовий рушник готові оладки і продовжуйте з рештою тіста.

Подавайте теплими, посипаними цукровою пудрою, облитими згущеним молоком або з порцією ванільного морозива.

Приємного апетиту!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *