Приготування фаршу для котлет із використанням курячих яєць має негативну особливість — м’ясо стає жорстким та не зовсім приємним на смак. Однак є кілька альтернативних продуктів, які можуть бути використані замість яєць, покращуючи якість котлет, інформує .
Тофу
Мало хто знає, що цей неймовірно корисний сир може значно покращити якість котлет. Тофу ідеально замінять яйця і надасть страві особливого смаку. Також текстура котлет стане приємнішою та соковитішою.
Сир
Сир відомий своїми властивостями надавати пишності котлетам. Крім того, котлети можна готувати й без використання яєць, поєднуючи сир з невеликою кількістю молока. Такий варіант додасть ніжність та м’якість котлетам.
Горохове борошно
Горохове борошно — відмінна альтернатива яйцям у котлетах. Якщо у вас ще немає цього продукту, обов’язково спробуйте. Ви можете готувати фарш без яєць, попередньо розвівши невелику кількість горохового борошна у воді. Цей варіант забезпечить котлетам соковитість та натуральний смак.
Для приготування котлет із замінників яєць також рекомендується попередньо довести тофу до пюре.