так вона виходить удвічі смачнішою


На перший погляд, здається, що гречку прикрасити неможливо практично нічим, інформує .

Однак це твердження є помилковим, і гречана крупа цілком може перетворитися на пікантний делікатес.

За словами експертів, необхідно лише особливим чином приготувати цей гарнір.

Візьміть на замітку

Для початку варто добре промити крупу та просушити її — стежте за тим, щоб вона не була мокрою.

Далі потрібно нагріти в каструлі 1-2 столові ложки олії. До неї згодом варто всипати підготовлену гречку.

Обсмажуйте крупу в каструлі на сильному вогні приблизно 5-7 хвилин, дочекайтеся, коли вона почне потріскувати.

Після цього просто влийте в каструлю до гречки 2 склянки окропу, додайте солі на свій смак, зменшіть вогонь до середніх значень і варіть 10 хвилин.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *