В’ялені сливи — виявляється це настільки смачно що приготувавши їх хоча б один раз ви точно назавжди станете їхніми шанувальникам


Це дійсно дуже смачний рецепт і ми вам рекомендую обов’язково приготувати. В’ялені сливи прекрасно зберігаються в холодильнику протягом року їх можна додавати в салати і використовувати при випічці, інформує .

Для в’ялення підхід не любі сливи, найкраще використовувати ті сорти в яких м’ясистий м’якуш, достатньо цукру і трохи вологи. На приклад можна взяти такі сорти так чорнослив, адигейський ренклод і деякі сорти угорки.

Інгредієнти

  • сливи очищені — 1500 г
  • сіль — 1,5 ч.л.
  • цукор — 1,5 ч.л.
  • суміш спецій «Італійські трави»
  • рослинна олія — 200-300 мл.

З цієї кількості інгредієнтів виходить 3 баночки по 250 мл в’ялених слив.

Приготування

1. Добре промиваємо сливи під проточною водою, а потім очищаємо від кісточок і гілочок. Для більш швидкого сушіння розрізаємо сливу на чотири частини, в результаті виходять рівні довгі часточки.

2. Сливи необхідно розкласти м’якушем вгору, близько одну до одної на деку, найкраще викладати на пергамент. Тепер потрібно сливи посипати зверху сіллю, цукром і ароматними травами (сумішшю “італійських трав”, в складі — базилік, орегано, чебрець і майоран, часник, паприка, перець чилі, коріандр і томати), кількість солі і цукру використовуйте один до одного в середньому на півтора кілограма очищених слив потрібно буде півтори чайної ложки цукру і півтори чайної ложки солі.

3. Відправляємо сливи на сушку, в духовку на режимі верхній ніжній нагрів плюс конвекція при температурі 90-95 градусів. Дверцята духовки повинні бути злегка прочинені, щоб всередині не накопичувався конденсат. Тривалість сушки слив залежить від розміру і соковитості сливи і займає близько 5 годин. Готовність слив визначайте за їх зовнішнім виглядом у них повинно зберегтися трошки м’ясистість, але при цьому вони не повинні висохнути в тонку пластинку.

4. Після сушіння перекладаємо в попередньо простерилізовані банки. Далі їх треба залити гарячою рослинною олією. Нагріваємо олію до температури 65-70 градусів, дуже важливо не нагрівати олію до кипіння, інакше в киплячій олії сливи просто зваряться. Закрийте банки кришками і залиште на столі до повного охолодження, а потім поставте банки з в’яленими сливами в холодильник.

Подробиці приготування дивіться у відео.

Смачного!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

رهيثخ سثء gratisfucktube.com افلام سكس بنات جميله
castrato hentai hentainaked.com kuro no innyuu
domin-8 me! hentaiquality.com cock hentai
mallu reshma hot scenes erobomb.net hot vieos
lucy pinder nude videos pornstarsporn.info horny indian babes
tamil girl fuking megeno.mobi palmtube
www.xvodeos publicporntrends.com sexy vedeo in
local girl sex bestsexporno.com saira banu actress
sarasalu.com pimpmovs.info xnxxx hd video
indian prontube com cowporntube.net xnxx tamil hot
perfect girals chupatube.net sexychudai
lndian sax video free-indian-porn.com videoxxxxxxxxxx
new beeg tubepatrol.sex yes please porn
نيك اغتصاب مصري pornozonk.com سكس صافينار
bangla gud mara mari rajwap.biz southindian masala