10 легких салатів зі свіжих овочів – Затишок


Пропонуємо добірку рецептів смачнючих салатів, які зарядять вас вітамінами, поліпшать настрій і стануть окрасою вашого столу. Встигніть приготувати, поки є свіжі овочі.

1. Салат із молодою морквою та перцем

Інгредієнти:

200 г моркви

2 помідори

1 перець

80 г шпинату

1 огірок

пучок зелені

сіль, перець за смаком

рослинна олія для заправки

Приготування:

Моркву натерти на корейській тертці, огірок нарізати соломкою, помідори – часточками, перець – довільно. Усе змішати, додати рубану зелень. Посолити, поперчити, заправити олією.

2. Капустяний салат із зеленню

Інгредієнти:

300 г молодої капусти

1 пучок кропу

1 помідор

1 пучок петрушки

1 пучок зеленої цибулі

1 огірок

рослинна олія

сіль, перець за смаком

Приготування:

Тонко нашаткувати капусту, дрібно нарізати помідор і огірок. Подрібнити всю зелень. З’єднати і перемішати салат. Приправити його за смаком рослинною олією, сіллю і перцем.

3. Салат із редискою, огірками та зеленою цибулею

Інгредєнти:

200 г огірків

200 г редиски

1 пучок зеленої цибулі

2 яйця

сіль, перець за смаком

Для заправки цього салату можна взяти сметану, йогурт або рослинну олію.

Приготування:

Відварити яйця круто і довільно нарізати. Редис і огірки нарізати тонкими скибочками. Подрібнити зелену цибулю, перемішати все разом і заправити салат за смаком.

4. Салат із червоною рибою та шпинатом

Інгредієнти:

120 г червоної риби (консервована або свіжа)

2 огірки

2 помідори

1 перець

80 г шпинату

2 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. оливкової олії

1 ч. л. лимонного соку

кунжут для посипання

Приготування:

Крупно нарізати огірки, помідори і перець, викласти на листя шпинату. Додай скибочки червоної риби. Посипати салат кунжутом і заправити сумішшю соєвого соусу, оливкової олії та лимонного соку.

5. Овочевий салат із нутом

Інгредієнти:

1 пучок салату

200 г помідорів

200 г огірків

200 г перцю

0,5 банки кукурудзи

150 г нуту

оливкова олія

лимонний сік

сіль, спеції за смаком

Приготування:

Довільно подрібнити салатне листя і крупно нарізати всі овочі. Додати кукурудзу і нут. Приправити салат оливковою олією з лимонним соком. Посолити та додати улюблені спеції.

6. Салат зі свіжими овочами та сиром

Інгредієнти:

200 г огірків

200 г помідорів

200 г солодкого перцю

1 пучок зелені

1 пучок зеленої цибулі

150 г домашнього сиру

2 ст. л. оливкової олії

1 зубчик часнику

сіль і спеції за смаком

Приготування:

Крупно нарізати всі овочі, нарубати зелень і додати зернистий сир. Приправити салат за смаком, додати подрібнений часник і скропити оливковою олією.

7. Салат із молодими помідорами та моцарелою

Інгредієнти:

300 г помідорів

1 фіолетова цибулина

2 жмені руколи

100 г моцарели

1 пучок базиліку

2 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. бальзаміка

сіль, перець за смаком

Приготування:

Крупно нарізати помідори і цибулю, додати кульки або шматочки моцарели, руколу і подрібнений базилік. Приправити салат оливковою олією з бальзаміком, додати сіль і перець за смаком.

8. Салат із капусти та селери

Інгредієнти:

300 г капусти

2 огірки

3 стебла селери

оливкова олія

лимонний сік

зубчик часнику

сіль, перець за смаком

Приготування:

Тонко нашаткувати капусту і трохи пом’яти руками. Дрібно нарізати селеру й огірки, змішати з капустою. Додати подрібнений зубчик часнику. Посолити, поперчити і заправити салат олією з лимонним соком.

9. Салат із буряком

Інгредієнти:

200 г відвареної курки

1 банка кукурудзи

2 запечені молоді буряки

1 огірок

1 пучок салату

100 г помідорів

1 червона цибулина

150 г фети

4 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. зернистої гірчиці

0,5 ст. л. яблучного оцту

сіль, перець за смаком

Приготування:

Довільно нарвати салатне листя, тонко нарізати цибулю, огірок, помідор. Буряк і курку можна нарізати невеликими скибочками. Додати в салат кукурудзу і кубики фети та заправити сумішшю олії, гірчиці й оцту. Посолити та поперчити за смаком.

10. Салат із тунцем

Інгредієнти:

1 пучок салату

1 фіолетова цибулина

1 перець

1 огірок

1 помідор

1 банка тунця

4 перепелиних яйця

2 ст. л. гарбузового насіння

2 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. бальзаміка

1 ст. л. зернистої гірчиці

сіль, перець за смаком

Приготування:

Довільно нарізати всі овочі та розім’яти тунець виделкою. Відварити перепелині яйця 4 хвилини після кипіння і розрізати навпіл. Усе з’єднати, посолити, поперчити та посипати насінням. Для заправки салату змішати олію, гірчицю та бальзамік.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

رهيثخ سثء gratisfucktube.com افلام سكس بنات جميله
castrato hentai hentainaked.com kuro no innyuu
domin-8 me! hentaiquality.com cock hentai
mallu reshma hot scenes erobomb.net hot vieos
lucy pinder nude videos pornstarsporn.info horny indian babes
tamil girl fuking megeno.mobi palmtube
www.xvodeos publicporntrends.com sexy vedeo in
local girl sex bestsexporno.com saira banu actress
sarasalu.com pimpmovs.info xnxxx hd video
indian prontube com cowporntube.net xnxx tamil hot
perfect girals chupatube.net sexychudai
lndian sax video free-indian-porn.com videoxxxxxxxxxx
new beeg tubepatrol.sex yes please porn
نيك اغتصاب مصري pornozonk.com سكس صافينار
bangla gud mara mari rajwap.biz southindian masala