Секрети пишних оладок, які не опадають


Знання всього декількох хитрощів допоможе приготувати повітряні і дуже смачні оладки. При цьому не потрібно витрачати багато часу на готування, інформує .

Основний секрет ідеальної страви полягає в тому, що для тіста треба брати кефір кімнатної температури.

Кисломолочний напій слід змішати з яйцями, сіллю, цукром і ваніліном. Після цього треба акуратно вмішати борошно. Робити це рекомендується поступово. Тісто має бути густим.

В останню чергу додається суміш борошна і соди. Важливо, щоб вони були перемішані між собою. На чайну ложку борошна можна взяти половину ложки соди.

Після цього тісто бажано інтенсивно перемішати, а потім дати пару хвилин відпочити. У цьому полягає ще один секрет приготування пишних оладок.

Потім можна переходити до смаження. Готувати страву слід на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Однак і тут не все так просто. Як тільки тісто виявиться на сковороді, то вогонь треба зменшити, щоб оладки повністю присмажилися і не підгоріли.

Блюдо можна подавати з різними солодкими соусами і сиропами. Крім того, оладки добре поєднуються з усіма фруктами і ягодами. Байдужих до такого частування просто не залишиться.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *