18 смачних способів наповнити тарталетки – Затишок


Для холодних закусок підійдуть будь-які основи, а для гарячих – тільки пісочні. Наповнювати тарталетки краще безпосередньо перед подачею, щоб вони не розмокли. А ось начинку за бажання легко зробити заздалегідь.

1. Тарталетки з ікрою та сирним сиром

Інгредієнти:

150 г сирного сиру;

1 зубчик часнику або кілька гілочок кропу;

15-18 невеликих тарталеток;

100-150 г червоної ікри;

кілька гілочок кропу для прикраси – опціонально.

Приготування:

Змішайте сир із подрібненим часником або кропом. Розподіліть начинку по тарталетках, а зверху розкладіть червону ікру і, якщо хочете, гілочки кропу.

2. Тарталетки з куркою, грибами, яйцем і цибулею

Інгредієнти:

500 г курячого філе;

3 яйця;

300 г печериць;

1 цибулина;

2 столові ложки рослинної олії;

сіль – за смаком;

мелений чорний перець – за смаком;

3 столові ложки майонезу;

15-20 середніх тарталеток;

петрушка та маслини – опціонально.

Приготування:

Відваріть курку та яйця, остудіть. Яйця очистіть від шкаралупи. Наріжте гриби та цибулю дрібними шматочками.

Обсмажуйте печериці на розігрітій пательні, поки не випарується рідина. Додайте цибулю, олію, сіль і перець і готуйте ще кілька хвилин до рум’яності.

Наріжте курку та яйця невеликими кубиками. Додайте до них остиглі гриби з цибулею. Заправте майонезом і розкладіть по тарталетках. За бажання прикрасьте петрушкою та маслинами.

3. Тарталетки з сирним сиром, авокадо і червоною рибою

Інгредієнти:

¹⁄₂ лимона;

¹⁄₂ авокадо;

100 г сирного сиру;

6-8 середніх тарталеток;

100 г солоної червоної риби;

трохи меленого чорного перцю;

кілька гілочок петрушки;

¼ огірка.

Приготування:

Видавіть сік із лимона. М’якоть авокадо розімніть виделкою разом із цитрусовим соком. Змішайте з сирним сиром.

Заповніть цією сумішшю тарталетки. Рибу наріжте тонкими пластинками, скрутіть “трояндочками” і викладіть їх на крем. Посипте перцем, прикрасьте петрушкою і – за бажання – шматочками огірка.

4. Тарталетки з куркою, ананасом і помідорами

Інгредієнти:

300 г курячого філе;

2 помідори;

300 г консервованого ананаса;

2 зубчики часнику;

1 столова ложка майонезу;

сіль – за смаком, опціонально;

18-20 середніх тарталеток;

кілька гілочок петрушки.

Приготування:

Відваріть філе до готовності. Очистіть помідори від насіння та рідини. Наріжте м’якоть томатів, курку й ананас невеликими шматочками.

З’єднайте підготовлені інгредієнти. Додайте подрібнений часник і майонез і ретельно перемішайте. За необхідності підсоліть. Розкладіть масу по тарталетках і прикрасьте петрушкою.

5. Тарталетки з вершковим сиром і червоною рибою

Інгредієнти:

100 г солоної червоної риби;

180 г вершкового сиру;

кілька гілочок кропу;

сіль – за смаком;

8-10 середніх тарталеток.

Приготування:

Половину риби наріжте дрібними шматочками. Змішайте їх із вершковим сиром. Додайте частину дрібно нарізаного кропу та сіль і перемішайте.

Викладіть масу в кондитерський мішок. Можна використовувати звичайний целофановий пакет, відрізавши в нього кінчик. Видавіть начинку в тарталетки.

Решту риби наріжте тонкими пластинками. Згорніть кожну з них “трояндочкою” і помістіть зверху на сирну масу. Прикрасьте закуску гілочками кропу, що залишилися.

6. Тарталетки з копченою куркою, сиром і корейською морквою

Інгредієнти:

200 г копченої курячої грудки;

100 г твердого сиру;

100 г моркви по-корейськи;

2-3 столові ложки майонезу;

6-8 середніх тарталеток;

кілька гілочок кропу.

Приготування:

Грудку наріжте дрібними кубиками. Сир натріть на дрібній тертці. Додайте до них моркву та майонез і перемішайте. Розкладіть салат по тарталетках і посипте рубаним кропом.

7. Тарталетки з фетою, помідором і огірком

Інгредієнти:

70 г сиру фета;

кілька гілочок кропу;

1 зубчик часнику;

сіль – за смаком;

¼-½ огірка;

2-3 помідори чері;

6-8 невеликих тарталеток;

кілька гілочок петрушки.

Приготування:

Всипте до фети подрібнений кріп і розімніть виделкою. Додайте часник, пропущений через прес, і сіль. Огірок наріжте напівкруглими часточками, помідори розділіть на четвертинки.Викладіть у тарталетки сирну масу. Зверху встроміть по шматочку помідора й огірка та прикрасьте петрушкою.

8. Тарталетки з печінкою тріски, яйцем і огірком

Інгредієнти:

1 яйце;

120 г консервованої печінки тріски;

½ свіжого огірка;

сіль – за смаком;

6-8 середніх тарталеток.

Приготування:

Зваріть яйце, остудіть і очистіть. Розімніть печінку тріски виделкою. Яйце та огірок наріжте дрібними кубиками. Змішайте всі інгредієнти та приправте сіллю. Розкладіть салат по тарталетках.

9. Тарталетки з крабовими паличками, яйцями та плавленим сирком

Інгредієнти:

2 яйця;

100 г крабових паличок;

100 г твердого плавленого сиру;

2 зубчики часнику;

кілька гілочок кропу;

2-3 столові ложки майонезу;

сіль

за смаком, опціонально;

6-8 середніх тарталеток;

петрушка і червона ікра – опціонально.

Приготування:

Зваріть яйця, остудіть і очистіть. Наріжте їх і крабові палички дрібними кубиками. Сир натріть на крупній тертці.

Додайте до підготовлених інгредієнтів часник, пропущений через прес, подрібнений кріп і майонез. Перемішайте і за необхідності підсоліть. Розкладіть салат по тарталетках. Можна прикрасити закуски петрушкою та ікрою.

10. Тарталетки з креветками, вершковим сиром і огірком

Інгредієнти:

250-300 г очищених креветок + для прикраси;

200 г вершкового сиру;

15-20 середніх тарталеток;

1 огірок.

Приготування:

Відваріть креветки та остудіть. Блендером з’єднайте їх із вершковим сиром. Заповніть тарталетки кремом, що вийшов. Прикрасьте їх шматочками огірка і цілими креветками.

11. Жюльєн із куркою та грибами в тарталетках

Інгредієнти:

300 г курячого філе;

500 г печериць;

1 цибулина – опціонально;

1-2 столові ложки рослинної олії;

сіль – за смаком;

мелений чорний перець – за смаком;

3 столові ложки вершків або сметани;

15-18 середніх пісочних тарталеток;

100 г твердого сиру.

Приготування:

Відваріть курку до готовності. Потім злегка остудіть і наріжте невеликими шматочками.Подрібніть гриби та цибулю, якщо використовуєте її. Обсмажте на розігрітій олії до рум’яності та випаровування рідини. Приправте сіллю та перцем.

Змішайте гриби з куркою. Додайте вершки або сметану і – за потреби – сіль і перець. Розкладіть суміш по тарталетках. Помістіть їх на деко, застелене пергаментом. Посипте тертим сиром і відправте в розігріту до 180 °C духовку на 5-10 хвилин, щоб сир розплавився.

12. Тарталетки з шинкою, сиром і сметанною заливкою

Інгредієнти:

100 г шинки;

90 г твердого сиру;

10-12 середніх пісочних тарталеток;

120 г сметани;

1 яйце;

сіль – за смаком.

Приготування:

Наріжте шинку невеликими кубиками. Сир натріть на середній або великій тертці. Змішайте їх і начиніть тарталетки.

Збийте сметану з яйцем і сіллю. Застеліть деко пергаментом і розставте тарталетки. Акуратно залийте начинку сметанною сумішшю. Запікайте при 180 °C близько 15 хвилин.

13. Тарталетки з тунцем і яйцями

Інгредієнти:

5 яєць;1 банка консервованого тунця;4 столові ложки майонезу;10-12 тарталеток.

Приготування:

Зваріть яйця круто, остудіть і очистіть. Наріжте дрібними кубиками.

Злийте з тунця рідину і помніть виделкою. Змішайте з яйцями та майонезом. Наповніть тарталетки начинкою.

14. Тарталетки з червоною рибою та горошком

Інгредієнти:

1 картоплина;

2 яйця;

100 г консервованого горошку;

зелень – за смаком;

2-3 столові ложки майонезу;

10 тарталеток;

100-150 г червоної риби.

Приготування:

Зваріть картоплю та яйця. Очистіть і дрібно наріжте.

Змішайте з горошком, рубаною зеленню та майонезом. Наповніть тарталетки. Зверху покладіть шматочки риби.

15. Тарталетки з крабовими паличками та кукурудзою

Інгредієнти:

3 яйця;

100 г крабових паличок;

1 свіжий огірок;

зелень – за смаком;

100 г кукурудзи;

2-3 столові ложки майонезу;

12 тарталеток.

Приготування:

Зваріть яйця та очистіть. Дрібно наріжте яйця, крабові палички, огірок і зелень.

Змішайте все з кукурудзою та майонезом. Наповніть тарталетки.

16. Тарталетки із салатом олів’є

Інгредієнти:

2 яйця;

1 картоплина;

1 морква;

1-2 солоних огірка;

100-150 г ковбаси;

100 г консервованого горошку;

4 столові ложки майонезу;

20 тарталеток.

Приготування:

Відваріть яйця, картоплю та моркву. Очистіть і наріжте кубиками разом з огірками та ковбасою.Змішайте все з горошком і майонезом. Наповніть тарталетки начинкою.

17. Тарталетки з яйцями, сиром і оселедцем

Інгредієнти:

4 яйця;

150 г сиру;

сіль – за смаком;

мелений чорний перець – за смаком;

3-4 столові ложки майонезу;

12-15 тарталеток;

200 г філе оселедця.

Приготування:

Зваріть яйця, очистіть. Поріжте кубиками яйця та сир. Змішайте із сіллю, перцем і майонезом.

Наповніть тарталетки начинкою. Наріжте оселедець шматочками, викладіть на тарталетки.

18. Тарталетки з ковбасою, сиром та оливками

Інгредієнти:

100 г ковбаси;

100 г сиру;

1 столова ложка майонезу;

10-12 тарталеток;

2-3 салатних листки;

10-12 оливок;

1-2 кружечки лимона.

Приготування:

Натріть ковбасу та сир. Змішайте з майонезом.

У тарталетки помістіть зелень і начинку. В оливки вставте шматочки лимона. Помістіть їх зверху.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

رهيثخ سثء gratisfucktube.com افلام سكس بنات جميله
castrato hentai hentainaked.com kuro no innyuu
domin-8 me! hentaiquality.com cock hentai
mallu reshma hot scenes erobomb.net hot vieos
lucy pinder nude videos pornstarsporn.info horny indian babes
tamil girl fuking megeno.mobi palmtube
www.xvodeos publicporntrends.com sexy vedeo in
local girl sex bestsexporno.com saira banu actress
sarasalu.com pimpmovs.info xnxxx hd video
indian prontube com cowporntube.net xnxx tamil hot
perfect girals chupatube.net sexychudai
lndian sax video free-indian-porn.com videoxxxxxxxxxx
new beeg tubepatrol.sex yes please porn
نيك اغتصاب مصري pornozonk.com سكس صافينار
bangla gud mara mari rajwap.biz southindian masala