Пиріжки — смачна і ароматна страва, яку люблять всі домочадці. Це відмінний перекус протягом дня або в дорозі. Однак не кожна господиня здатна правильно приготувати цю страву, інформує .
Іноді пиріжки, які смажаться на сковороді, виходять сирими зсередини. Для того, щоб уникнути такої неприємності, важливо неквапливо підійти до питання приготування страви.
Для приготування пиріжків варто вибирати сковороду з товстим дном. Також важливо, щоб вона була добре розігріта перед тим, як на неї відправляються пиріжки.
Вогонь, на якому готується страва, повинен бути невеликим. Смажити пиріжки слід по 3-4 хвилини з кожного боку.
При цьому не варто накривати сковороду кришкою відразу, щоб уникнути утворення конденсату. Кришка знадобиться після того, як утворилася апетитна золотава скоринка. Після цього пиріжки смажать ще кілька хвилин.