Студентські часи минули, а рецепт прижився — дуже смачна закуска практично з нічого


Бутерброди з цибулею. Завжди готували їх у гуртожитку. А потім, коли не вистачало грошей… Але й зараз іноді згадується цей рецепт. Тому що це дуже смачно! Якщо вам дозволяє здоров’я і ви не куштували ще такі гарячі бутерброди — рекомендуємо! Тим більше, що готуються вони на два-три рази!

Інгредієнти:

  • Хліб (найсмачніше з батоном) — 6 скибочок
  • Яйце — 1 шт.
  • Цибуля — 1 — 2 шт.
  • Борошно — 1 ч.л.
  • Сир (за бажанням можна не додавати або замінити на картоплю)
  • Сіль

Приготування:

Батон нарізаємо завтовшки приблизно 1-1,5 см. Найсмачніше такі бутерброди саме з батоном. Але можна використати будь-який хліб, звичайно. У глибокій тарілочці збиваємо яйце, додаємо дрібно нарізану цибулину, трохи борошна, сіль і перемішуємо. Якщо є, можна додати сир натертий (з ним дуже смачно). Але сиру в нас зазвичай не бувало, тому додавали, що є — зазвичай це була натерта на тертці картопля, інформує Ukr.Media.

Все це перемішуємо та розкладаємо на шматочки батона. Розігріваємо в сковороді олію і акуратно, начинкою вниз, викладаємо бутерброди на сковороду. З другого боку, можна і не смажити. Але якщо любите хрусткий хлібець — можна перевернути і потримати на сковороді ще секунд 30-40. І так, це не дуже корисно, але дуже смачно!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *