печиво до чаю — справжня смакота


Це домашнє печиво просто неймовірне! Не йде абсолютно в жодне порівняння з магазинним! Цікаво, що приготувати його дуже просто. Для цього знадобиться базовий набір продуктів для випікання та трохи вашого часу. Вдалий рецепт, який можна повторювати хоч щодня!

Інгредієнти:

  • 1 середнє яйце;
  • 80 г цукрової пудри;
  • 80 г майонезу;
  • 90 г вершкового масла;
  • ~ 230 г борошна;
  • 3/4 ч. л. розпушувача (4 г);
  • по щіпці солі та ваніліну.

Приготування:

З’єднайте м’яке вершкове масло з яйцем, цукровою пудрою і майонезом. Додайте сіль, ванілін, перемішайте, інформує Ukr.Media.

Зверніть увагу! Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.

Почніть вводити в тісто борошно. Воно залишиться м’яким, липким — так і має бути.

Перекладіть у кондитерський мішок. Видавіть порційно на пекарський папір. Поставте в добре розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

Увага! Якщо поставити в холодну або погано розігріту духовку, то печиво втратить форму.

Випікайте до рум’яності печива. Воно виходить неймовірним: легким, розсипчастим, напрочуд вершковим.

Спробуйте приготувати це швидке та вдале печиво хоча б раз. Впевнені — не розчаруєтеся! Це так просто і так смачно, пальчики оближеш.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *