На смак — як смажена курочка в паніровці, а насправді — звичайні яйця. Спробуйте приготувати незвичайну закуску з яєць!
Інгредієнти:
- 2 великих яйця;
- 1/4 + 1/2 ч. л. солі;
- 1/2 + 1 ч. л. курячого бульйону (порошок);
- 250 гр. + 3-4 ст. л. борошна;
- 3/4 ч. л. розпушувача;
- 4-6 ст. л. води;
- олія для смаження.
Приготування:
Яйця збийте виделкою з 1/4 ч.л. солі і 1/2 ч. л. порошку курячого бульйону. Підсмажте омлет на олії з обох сторін, інформує Ukr.Media.
Розділіть на порційні шматочки.
Приготуйте дві суміші: в одну тару висипте 250 гр. борошна, 1 ч.л. сухого курячого бульйону, 1/2 ч. л. солі, перемішайте. У другу всипте 3-4 ст.л. борошна, розбавте 4-6 ст. л. води. Занурте шматочок омлету спочатку в рідку суміш, потім — в суху. Можна повторити процес ще один-два рази, щоб скоринка вийшла більш товстою і хрусткою.
Смажити потрібно відразу ж після того, як обваляли в борошні, тому розігрійте досить олії для фритюру заздалегідь. Смажте до золотистої хрусткої скоринки.
Дивовижне блюдо з яєць — з яскравим смаком, просте і швидке!