не кожен дасть правильну відповідь


Експерти зазначили, що мити овочі рекомендується під проточною водою руками чи щіткою. Не рекомендується використовувати побутові засоби для миття посуду або мило. Картоплю, редис, моркву, буряк бажано трохи потримати у теплій воді. Потім ретельно очистити щіткою та промити. Капусту перед промиванням краще очистити від верхнього шару листя. Цвітну капусту перед споліскуванням холодною водою краще поділити на суцвіття і видалити потемнілі ділянки, інформує .

Зелену цибулю, кріп, петрушку, кінзу, щавель, салатну зелень потрібно перебрати, видалити коріння, пожовкле і пошкоджене листя. Потім замочити у прохолодній воді на 15 хвилин, а після цього ретельно обполоснути проточною прохолодною водою.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *