Спробуйте крабові палички у новій, цікавій подачі. Смак виходить настільки незвичайний, що одразу мало хто зможе визначити, з чого ця закуска, інформує .
Рецепт у вас точно попросять!
А рецепт тут, можна сказати, і немає ніякого. Все дуже просто.
Інгредієнти
- Крабові палички — 500 г
- Олія рослинна — 70-80 мл
- Сік половини лимона
- Паприка (пластівці) — 1 ч.л.
- Ароматні трави (чебрець, базилік, орегано) — 0,5 ч.л.
- Петрушка сушена — 0,5 ч.л.
- Часник — 1 зуб.
- Сіль, чорний і гострий перець — на свій смак
Приготування
Звичайно, можна крабові палички просто нарізати, як вам подобається — кружальцями, смужками чи кубиками.
Але рекомендуємо вам подати їх незвичайно. Щоб і на вигляд не відразу можна було зрозуміти, що це звичайнісінькі крабові палички.
Розгортаємо кожну паличку та викладаємо їх “стопочкою”. Палички беремо охолоджені (не заморожені) — вони краще розвертаються.
Нарізаємо ножем на тонкі смужки.
Викладаємо палички у миску. І готуємо маринад.
У глибокій тарілочці змішуємо рослинну олію, сік половини лимона, пластівці паприки, ароматні трави, трохи сухої петрушки (або можна нарізати кілька свіжих гілочок) і зубчик часнику.
Можна додати сіль, чорний перець і гострий червоний перець (якщо любите). З гострим перцем, до речі, смак ще цікавіший!
Заливаємо підготовленим маринадом палички (вірніше “крабові смужечки”) та акуратно перемішуємо.
Ставимо в холодильник мінімум на 12 годин! Ця страва обов’язково має настоятися!
І можна подавати! Дуже рекомендуємо спробувати!
Смачного!