Сьогодні напівфабрикати значно спростили життя багатьом господаркам. Готові заморожені продукти залишається лише відправити на плиту та доготувати. Це значна економія проведеного часу на кухні, якого не вистачає, а нагодувати сім’ю потрібно. При цьому такі страви завжди виходять смачними, інформує .
Такі напівфабрикати можна купити в будь-якому супермаркеті, а можна використовувати і домашнього приготування. Тоді подвійна користь, так як для приготування застосовуються тільки якісні та натуральні продукти.
Головне питання, яким задається багато господинь, які вперше готують заморожені котлетні напівфабрикати — «чи треба розморожувати готові котлети?». Відповідь однозначна — ні, котлети можна смажити відразу з морозильної камери. Вони не вимагають ніякої попередньої обробки, чим зручні. Оскільки під час розморожування вони втратять форму і їх буде важче смажити на сковороді. Та й смакові якості готової страви постраждають — котлети вийдуть менш соковитими.