Цікавий рецепт оселедця під шубою з плавленим сирком


“Оселедець під шубою” — традиційний новорічний салат. Пропонуємо вам спробувати приготувати класичну страву за новим рецептом, інформує .

Для приготування салату вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • 300 г філе оселедця;
  • 250 г картоплі;
  • 250 г буряка;
  • 3 яйця;
  • 100 г плавленого сиру;
  • 1 морквина;
  • майонез за смаком.

Приготування:

1. Відварити і почистити овочі і яйця. Натерти буряк, картоплю і моркву натерти на крупній тертці, а яйця і сирок на дрібній.

2. Нарізати дрібно оселедець.

3. Викласти шарами: оселедець, картоплю, сирок, яйце, моркву, буряк. Шари перемащувати майонезом.

4. Поставити в холодильник на ніч просочитися і настоятися.

Ось і все — смачного!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *