Немає нічого кращого, ніж тонкі і ніжні млинці на сніданок. Якби вони тільки завжди такими і виходили… Адже буває, що млинці рвуться, псуючи при цьому весь настрій. Для того щоб не зіткнутися з цією проблемою, слід знати правильну технологію приготування тіста. І сьогодні ми розповімо, що не можна додавати в млинці, інформує .
Якщо ви не хочете зіпсувати страву, тоді варто запам’ятати, хто ж справжні вороги тонких млинців. Запам’ятайте три інгредієнти, які не варто додавати в тісто, інакше результат буде не дуже смачний.
Харчова сода
Деякі господині додають соду в тісто для млинців, щоб зробити вироби трохи м’якшими і пишнішими. Але найчастіше вони переборщують з кількістю, чого у жодному разі не можна допускати. Щоб млинці не вийшли гумовими, пам’ятайте, що на 500 мл тіста потрібно всього 2,5 г соди.
Вершкове масло
Цей інгредієнт зазвичай додають в млинцеве тісто, не знаючи про кінцевий результат. Адже замість ніжності, яку багато хто хоче надати страві за допомогою вершкового масла, можна отримати лише занадто жирні млинці.
Яйця
Щоб млинці були дуже м’якими і ніжними, дійсно варто використовувати яйця. Але з їх додаванням потрібно бути гранично обережними. На 500 мл молока буде достатньо всього 1 яйця. Більшу кількість додавати не потрібно.