Цей чудовий салатик будуть шукати на столі! “Курочка під снігом” — не тільки красиве, але й дуже апетитне блюдо!
Інгредієнти:
- 1 цибулина;
- цукор, сіль, перець;
- французька гірчиця;
- 3 картоплини середнього розміру;
- 1 куряче філе;
- 100-120 гр. твердого сиру;
- 4 яйця;
- майонез.
Приготування:
Цибулину поріжте чверть кільцями, посипте 2 ст.л. цукру і 2 ст. л. столового 9% оцту. Залийте окропом, накрийте кришкою, залиште на 10-15 хвилин, інформує Ukr.Media.
Тим часом наріжте на смужки курку, замаринуйте в суміші перців, солі і 1 ст.л. соєвого соусу. Помаринуйте 10 хвилин і обсмажте на сковороді з рослинною олією до повної готовності.
Збираємо салатик. перший шар — відварна картопля. Солимо, перчимо, змащуємо майонезом.
Далі йде 1-2 ч.л. французької гірчиці. Курка + маринована цибуля + майонез.
У відварених яєць жовтки відокремте від білків, натріть поверх салату тільки жовтки. Розрівняйте з усіх боків.
Змастіть майонезом + натріть сир. Знову майонез.
Останній шар — білки відварених яєць. Можна присолити і для краси присипати чорним кунжутом.