Рецепт приготування найніжнішого грузинського супу чихіртма


Чихіртма це найніжніший грузинський суп, що зігріває. Це ідеальний зимовий суп для всієї родини — його полюблять і дорослі, і діти. Грузини не даремно його називають Король супів, інформує .

Інгредієнти

  • Бульйон — 2 л;
  • Курка відварна — 500 г;
  • Цибуля ріпчаста — 100 г;
  • Вершкове масло — 60 г;
  • Кінза — 20 г;
  • Кріп — 20 г;
  • Часник — 20 г;
  • Оцет — 50 г;
  • Яйце — 2 шт;
  • Вода холодна — 120 г;
  • Борошно — 60 г;
  • Сіль — за смаком.

Приготування

1. Цибулю обсмажити до напівзолотистого кольору у вершковому маслі. Додати кінзу і кріп, тушкувати на повільному вогні 2 хвилини. Додати роздавлений часник і тушкувати ще хвилину.

2. Окремо в мисці змішати оцет, яйця, борошно, залити холодною водою і збити віночком.

3. У каструлю з засмажкою влити курячий бульйон, довести до кипіння і повільно влити суміш з борошна, яєць і оцту, помішуючи бульйон в одну сторону.

4. Додати сіль до свого смаку, варити 10 хвилин, зняти і процідити через сито.

5. Розлити по тарілках, додати варену курку і прикрасити кінзою.

Смачного!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *