Чому іноді до кави додають яєчну шкаралупу


Каву можна по праву вважати одним з найбільш затребуваних напоїв, тому існує маса рецептів її приготування, інформує .

Для того, щоб смак кави завжди радував своєю глибиною, потрібно готувати напій правильно.

Однак часом можна зустріти досить незвичайні рекомендації щодо приготування кави. Наприклад, деякі гурмани в процесі варіння напою використовують шкаралупу яєць.

Навіщо вводити такий дивний компонент?

Вважається, що яєчна шкаралупа робить напій більш збалансованим, витонченим і приємним на смак. Шкаралупа допомагає каві позбутися від будь-яких неприємних присмаків.

Наприклад, не всім подобаються кислі і гіркі нотки в напої. Шкаралупа допоможе “вирівняти” смак кави, зробивши його більш приємним.

Як правильно додавати шкаралупу?

Правильніше за все використовувати трохи шкаралупи, яка залишилася після чистки відварених яєць. Це дозволяє зберегти впевненість в тому, що секретний інгредієнт для кави кристально чистий і безпечний для здоров’я.

Потім беремо трохи шкаралупи і вводимо в турку в процесі варіння.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *