Що в ресторанах додають під час смаження риби, щоб вона була з хрусткою золотою скоринкою


У приготуванні смаженої риби немає гарантії на ідеально красиву й апетитну скоринку. Однак, сьогодні ми хочемо поділитися головним “секретом” золотистої та хрусткої скоринки на смаженій рибці — чи то морської, чи то річкової, інформує .

В основних рецептах панірування для смаження риби часто використовують пшеничне борошно, сіль і, за бажання, перець. Замість пшеничного борошна, рекомендується використовувати кукурудзяне. Кукурудзяне борошно не тільки менше задимляє, а й має вже притаманний йому жовтий відтінок, що надає рибці рум’янішої скоринки.

Крім того, щоб риба справді стала золотистою, хрусткою та апетитною, шеф-кухарі додають у панірування трохи цукру. Цукор сприяє швидшому утворенню хрусткої золотистої скоринки під час смаження, надаючи їй ледь вловимі карамельні нотки. Ба більше, смак смаженої риби стає більш насиченим і вишуканим.

Головне завдання кулінара — не переборщити з кількістю цукру, інакше можна зіпсувати смак страви. Для смаження одного кілограма риби достатньо всього лише невеликої щіпки цукру. Багато професійних кухарів рекомендують додавати цукор під час смаження.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *