тепер вона не буде розварюватися в супі


Багато хто любить готувати супи з вермішеллю, бо вони виходять смачними і ситними, інформує .

Однак вкрай важливо, щоб макаронні вироби тримали форму, інакше перша страва не виглядатиме апетитною.

Вважається, що вермішель хорошої якості розварюватися не повинна. Її відправляють в каструлю за пару хвилин до готовності.

Але ми не завжди можемо бути впевненими в тому, що продукт збереже форму.

Яка хитрість прийде на допомогу у даному разі?

Якщо ви хочете, щоб вермішель однозначно не розварилася в процесі варіння, то вам варто особливим чином її підготувати. Для цього потрібно розігріти сковорідку, влити трохи рослинної олії і приступити до обсмажування макаронного виробу.

Коли колір стане золотистим, можна закінчувати термічну обробку. Після цього можна відправляти вермішель в суп.

Деякі господині не використовують окрему сковорідку для даного етапу. Практично кожен суп ми готуємо з використанням засмажки.

Коли цибуля і морква будуть практично готові, можна додати вермішель, обсмажити і ввести її в суп разом з овочами.

В обох випадках макаронні вироби розварюватися не будуть.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *