Грецький салат по-українськи. Утримайте літо салатною магією – Затишок


Користуйтеся моментом, поки у продажу ще є українські помідори, огірки та зелень. Зарядіть своїх близьких вітамінами, скориставшись нашим простим рецептом.

Інгредієнти:

Помідори – 3 шт;

огірки – 3 шт;

бринза – 100 г;

часник – 2-3 зубчики;

цибулина невелика – 1 шт;

лимонний сік або оцет – 1/2 ч. л.;

сіль, цукор, спеції, зелень, кунжут, олія – за смаком.

Спосіб приготування:

Нарізаємо цибулину півкільцями і викладаємо в миску. Додаємо дрібку цукру і солі, половинку чайної ложки лимона або столового оцту, залишаємо хвилин 5-7. Якщо маринад вийшов занадто жорстким, половинку зливаємо.

Ріжемо овочі та зелень, додаємо до цибулі. Туди ж розламуємо великими шматочками бринзу.

Досолюємо за смаком, приправляємо спеціями та олією (оливковою, арахісовою, кунжутною або звичайною соняшниковою).

Для більшої краси присипаємо салат зверху злегка обсмаженим кунжутом.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *