Рис з овочами є самодостатньою основною стравою, а також яскравим і смачним гарніром до м’яса або риби, інформує .
Розповідаємо, з якими овочами краще приготувати рис, щоб він став ще більш корисним і неймовірно соковитим.
Порада: зверніть увагу на пропарений або довгозернистий рис, так як він краще вариться і не стає кашею.
Зелений горошок
Радимо вибирати саме молодий горошок, у якого не дуже яскравий смак бобових, щоб він злегка відтінив рис. Додаємо горошок після попереднього варіння або пасерування.
Можна доповнити гастрономічний ансамбль паприкою. Також горошок візуально підніме вам настрій.
Кабачок і цукіні
Смажений кабачок додасть рису соковитість і ніжний аромат. Також можна додати селеру і шпинат. А оригінальну нотку вашій страві додасть лимонний сік. Кабачки якщо є бажання можна замінити на цукіні.