Японський рецепт капусти — замість квашеної


Приготуйте мариновану капусту за незвичайним рецептом! Виходять дуже смачні, соковиті, ароматні роли з морквою — чудова закуска до будь-якої страви!

Інгредієнти:

  • білокачанна капуста — 1 шт.;
  • морква — 300 гр.;
  • зубчик часнику;
  • для маринаду: 700 мл води, 1 ст.л. цукру і солі, чорний перець горошком, лавровий лист, 20 мл рослинної олії.

Приготування:

У капусти надріжте качан. Перекладіть в пакет, зав’яжіть. Відправте в мікрохвильовку на 15-20 хвилин (залежить від потужності вашої мікрохвильовки). Дістаньте, видаліть качан. Розберіть капусту по листю, інформує Ukr.Media.

Натріть моркву, підсоліть, додайте часник. У листя капусти видаліть жорсткі прожилки. У кожен лист капусти загорніть терту моркву.

Перекладіть роли в чисті, сухі скляні банки.

Закип’ятіть воду зі спеціями, сіллю, цукром і олією. Розлийте по банках, закрийте кришками. Залиште охолоджуватися при кімнатній температурі. Потім відправте в холодильник.

Дуже смачна, свіжа і ароматна закуска з простих інгредієнтів! Вийшли мариновані овочеві голубці.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *