Спеції і прянощі можна знайти на кожній без винятку кухні, але лише правильно їх застосовувати вміє далеко не кожна господиня, інформує .
Часто, додані в ту чи іншу страву, запашні травички не віддають повністю свій смак і аромат.
Від того і немає ніякої різниці, чи використовували ви кмин, розмарин чи орегано в піці або салаті — страва за смаком навряд чи буде відрізнятися від свого, так скажемо, економ-варіанту.
Щоб цього не сталося, варто допомогти приправкам розкритися.
Для цього доведеться піти на невелику хитрість, яку, втім, активно застосовують знаючі кулінари.
Отже, щоб спеції або трави віддали весь свій смак і запаморочливі аромати, слід заздалегідь змішати їх з невеликою кількістю оливкової олії.
Залиште “заготовку”, що вийшла, на 10-15 хвилин, щоб вона як слід настоялась.
Після цієї простої процедури можете сміливо додавати прянощі в страву — на цей раз її смак заграє новими фарбами.