Ідеальна глянцева глазур на паски — без желатину та сирого білка і не кришиться


Найпопулярніші глазурі для пасок робляться або на основі яєчного білка, або желатину. Однак у цьому рецепті немає ні того, ні іншого! Рецепт несподіваний, але результат повністю виправдовує довіру. Глазур застигає за 5 хвилин і зовсім не кришиться!

Інгредієнти:

  • Вершкове масло — 30 гр.;
  • Цукрова пудра — 300 гр.;
  • Вершки (будь-якої жирності) — 50 гр.;
  • Ванілін — за смаком.

Приготування:

Вершки трохи підігріти і розтопити в них вершкове масло. Нагрівати сильно не потрібно: достатньо, щоб масло просто з’єдналося з вершками, інформує Ukr.Media.

Всипати цукрову пудру з ваніліном і міксером трохи збити, щоб з’єднати компоненти.

Вийде тягуча глазур. Вона швидко застигає, тому готувати її потрібно відразу перед прикрасою готових пасок.

Нанесіть глазур на паски, прикрасьте горіхами, посипкою, шоколадом і т. д. глазур дуже смачна, вершкова, а ще вона глянсова, зовсім не кришиться і швидко застигає!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *