Польський суп з квашеною капустою та копченостями — дуже цікавий смак


Неймовірно ароматний, дуже апетитний, ситний суп з квашеною капустою і копченостями — ви не відмовитеся від другої, додаткової тарілки! Смак у цього супу приголомшливий, хоча інгредієнти прості та доступні, інформує .

Інгредієнти :

  • 100 гр. бекону;
  • 100 гр. ковбасок;
  • 1 цибуля;
  • 1 морква;
  • по 50 грн. селери, пастернаку та кореня петрушки (за бажанням);
  • 1 солодкий та 1 гострий перець;
  • 100 гр. квашеної капусти;
  • 3 зубчики часнику;
  • 3 середні картоплини;
  • 1,5 л води або овочевого/м’ясного бульйону;
  • спеції, сіль за смаком.

Приготування:

У невеликій кількості олії обсмажте нарізаний бекон і ковбаски. Потім перекладіть їх до каструлі.

Сюди ж відправте, у порядку нарізування по черзі: цибулю, моркву, селеру, пастернак, корінь петрушки (за бажанням). Потім додайте солодкий і гострий перець, часник, квашену капусту, сіль та спеції до смаку. Відправте сюди ж дрібно нарізану картоплю.

Влийте 1,5 л бульйону або води, накрийте кришкою і варіть 20 хвилин, щоб картопля розварилася.

Подавайте до столу!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *