Риба — дуже корисний продукт, який регулярно має бути у вашому меню, інформує .
Багато господинь не так часто її готують, тому що чищення тушок потребує багато часу та терпіння.
Але є один секрет, який допоможе легко і швидко зняти риб’ячі лусочки, але приступити до готування ви зможете лише за пару годин.
Візьміть глибоку ємність (туди має вільно поміститися риба) і наповніть її крижаною водою. Додайте в рідину столовий 9% оцет (на кожен літр рідини достатньо по 2 столові ложки засобу).
Також є ще кілька лайфхаків, які допоможуть у підготовці та приготуванні риби.
Наприклад, якщо відчуєте болотяний запах, що йде від продукту, також використовуйте оцет.
Зробіть слабкий розчин, додавши туди трохи лаврового листа та меленого чорного перцю. Замочіть у ньому на годину попередньо вимиту та очищену тушку.
Якщо у вас при смажені риба постійно прилипає до сковороди, то до цього потримайте її в молоці.
Також у олію на сковороді можна всипати невелику кількість кухонної солі. Враховуйте це, коли буде готувати рибу згідно з вашим рецептом.