- Кількість порцій: 4
- Час приготування: 25 Хвилин
Інгредієнти
- Піта – 2 штуки
- Часник – 1 зубчик
- Олія оливкова – 4 столові ложки
- Пармезан – 2 столових ложки
- Оцет винний червоний – 2 столових ложки
- Цукор – на кінчику ножа
- Суміш салатних листків – 1 пачка
- Базилік зелений (гілочки) – 2-3 штуки
- Помідори (невеликі) – 3 штуки
- Перець болгарський жовтий – 1 штука
- Ковбаски копчені – 100 грам
- Моцарела (велика цибулина) – 1 штука
Спосіб приготування
Подрібніть часник в пресі. Натріть пармезан. Перець наріжте кубиками. Моцарелу наріжте скибочками. Нагрійте духовку до 180°С. Вистеліть деко пергаметом, інформує Ukr.Media.
Змішайте 1 ст. л. оливкової олії з подрібненим часником, змастіть маслом поверхні піт і посипте натертим пармезаном. Запікайте піти в духовці 10-12 хвилин до золотистого кольору. У великій мисці збийте оцет, цукор, 1?2 ч. л. чорного перцю і масло, що залишилося.
Додайте салатні листя, нарізані часточками помідори, перець і скибочки копченої ковбаси. Перемішайте і розкладіть по тарілках.
Подавайте салат з ще теплими шматочками піти.