несподіваний інгредієнт для котлет, що зробить їх надзвичайно смачними


Виявляється, зробити котлети більш апетитними можна за рахунок крекерів .

Так, завдяки цьому популярному хрусткому печиву страва набуде цікавої смакової нотки та ідеальної консистенції.

Страва вийде більш м’якою та ніжною.

Варто підкреслити, що крекери впораються з цим завданням набагато краще, ніж хліб або терта картопля — популярні компоненти котлетного фаршу.

Секретом неймовірно смачних котлет поділилися експерти в галузі кулінарії.

Як правильно додавати крекери в котлетний фарш

Спершу треба приготувати яєчно-молочну суміш.

З’єднайте одне сире яйце з трьома столовими ложками молока.

В отримане поєднання додайте улюблені приправи та розламаний крекер (шести “квадратиків” буде достатньо).

Залиште суміш доти, доки печиво розм’якшиться.

Коли продукт набуде потрібної консистенції, поєднання треба додати в пів кіло розмороженого фаршу.

У підсумку вийде основа для котлет. Сформуйте з неї “шайбочки” й обсмажте на сковороді. Вийде справжня смакота.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *