Урізноманітнити щоденне меню допоможе смачний коржик з баклажанів, який готується без борошна. Дуже проста у приготуванні страва виходить смачною та ситною. Такий корж може стати повноцінною вечерею або доповнити будь-яку м’ясну страву, інформує .
Натріть один баклажан на великій тертці. Перекладіть у сито, посоліть і добре перемішайте. Залишіть на 10 хвилин, за цей час вийде зайва вода.
Добре відіжміть натертий баклажан і з’єднайте його з яйцями, збитими з сіллю та перцем. Додайте зелень до смаку і добре перемішайте.
Викладіть підготовлену масу на розігріту сковороду та розрівняйте. Готуйте на повільному вогні під кришкою 10 хвилин.
Переверніть коржик, змастіть його томатним пюре і посипте тертим сиром. За бажанням можна додати трохи чебрецю.
Накрийте кришкою сковороду і готуйте ще 5 хвилин.