знайшла рецепт, який набагато кращій


Розлітаються за 10 хвилин! Зовсім не жирні, пишні та смачнющі. Якось я просто додала в тісто для оладок начинку — і тепер лише так і готую. Рекомендую! Сподобається точно!

Інгредієнти:

  • Куряче філе (запечене) — 150 г
  • Яйце відварене — 1 шт.
  • Сіль — 0,5 ч.л.
  • Цукор — 1 ст.л.
  • Кефір — 350 мл
  • Зелена цибуля

Начинки, до речі, можна міняти. Можна додати замість курки шматочки ковбаси, помідорів та солодкого перцю, трохи сиру та оливки — тоді смак нагадуватиме піцу, інформує Ukr.Media.

Оладки у стилі “піца”. Додаю все, що є у холодильнику. Завжди новий смак.

Приготування:

У мисці з’єдную яйце, сіль та цукор. Збиваю віночком гарненько.

Додаю кефір. Але кефір не холодний! Я зазвичай заздалегідь дістаю кефір із холодильника. І він стоїть на столі хоча б кілька годин. Тоді тісто краще виходить і оладки смачніші.

Перемішую яйце з кефіром і поступово додаю в тісто борошно. Тісто має вийти як густа сметана.

Наприкінці додаю соду і знову перемішую.

Тепер “начинка”. Обов’язково зелена цибуля та одне варене яйце, нарізане дрібно.

І курка. Лише курка обов’язково запечена! Наприклад запечене куряче філе. Нарізаю його на маленькі шматочки.

Додаю в миску та перемішую. Тісто не повинно бути рідким! Воно не повинно стікати з ложки, а має “відвалюватись” (напевно, це так можна назвати).

Якщо раптом тісто рідкувате — додаю ще борошна.

Викладаю тісто ложкою на сковороду з розігрітою олією і обсмажую з двох боків до гарної рум’яної скоринки. Тут важливо! Вогонь має бути середнім! Інакше оладки не пропекуться і підгорять.

Готові оладки викладаю на паперовий рушник. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 15-16 штук.

Дуже смачно та ситно! Дуже! Особливо зі сметаною.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *