навіщо використовувати чайні пакетики під час приготування рисової каші


Улюблений багатьма рисовий гарнір часто фігурує у складі багатьох страв. Однак рисова каша готується деякими господинями надто часто, а тому швидко набридає членам сім’ї, інформує .

Досвідчені кухарі пропонують оригінальний спосіб варіння рисової каші таким чином, щоб її смак заграв новими нотками. Для цього знадобляться лише чайні пакетики.

Помістіть два пакетики з чорним чаєм у глибоку ємність, виливши туди приблизно півлітра окропу.

За кілька хвилин настоянки чайні мішечки можна виймати. У ємності залишиться рідина, в яку потрібно завантажити рис для варіння. Насипте в порожню каструлю потрібну кількість рисової крупи і зверху залийте її чайною водою. Потім можете ставити посуд на плиту та розпочинати варіння каші.

Чайна основа надасть страві незвичайного і дуже яскравого смаку. Зазначається, що такий рис стане ще кориснішим за рахунок таких важливих мікроелементів, як калій та фосфор.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *