Як правильно смажити баклажани, щоб вони не вбирали в себе так багато соняшникової олії


Смажені кабачки і баклажани — улюблені овочі багатьох, але не всі вміють готувати їх смачно. Ці овочі вбирають величезну кількість олії, тому на виході виходить не найкорисніша страва, інформує .

Однак, існує кулінарна хитрість, яка допоможе знизити витрату олії в 3-4 рази і надати овочам більш ситного смаку!

Щоб приготувати смачну і корисну страву з кабачків і баклажанів, вам потрібно збити яйце з невеликою кількістю солі та улюблених приправ, а також підготувати миску з пшеничним борошном. Після цього, наріжте овочі кружальцями, занурте їх у яйце, потім обваляйте в борошні і відправте на розпечену сковороду.

Завдяки цій простій кулінарній хитрості, баклажани та кабачки перестануть вбирати жир і стануть більш соковитими й ароматними. Необхідно обсмажити овочеві скибочки з двох боків до появи золотистої скоринки і подавати до столу. За бажання, страву можна доповнити часниковим соусом або іншими приправами.

Таким чином, ви зможете насолодитися улюбленими овочами, не переймаючись за їхню високу калорійність і шкідливість. Це чудова нагода зробити свій раціон більш різноманітним і корисним для організму.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *