ось як за хвилину перемолоти перець горошком


Перець мелений, куплений у магазинах у пакетиках, за смаком і за ароматом набагато поступається свіжозмеленому перцю, який зроблений, наприклад, за допомогою ручного млинка. Оскільки запах перцю швидко випаровується, тому краще щоразу готувати нову порцію меленого перцю, інформує .

Якщо у вас немає ручного млинка, тоді можна використовувати ось такий спосіб:

Для цього способу необхідно взяти перець горошком, серветку або паперовий рушник, дерев’яний товкач або качалку.

На серветку насипте трохи горошку (штук 10). Тепер серветку зігніть на 2 частини (перець опинився всередині), потім качалкою трохи побийте по серветці. Таким чином перець подрібниться і ніби вийде перець грубого помелу.

Є й інший спосіб — електрична кавомолка.

Цей спосіб набагато кращий. При перемелюванні в кавомолці перець виходить ароматний і дрібно помелений.

Спосіб дуже простий: засипте горошок перцю в кавомолку, перемелюйте протягом однієї хвилини.

І все, перець мелений готовий!

Тепер залишилося тільки перекласти в маленьку скляну баночку і закрити кришкою.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *