Нерідко буває так, що господині докладають усіх зусиль, а млинці однаково виходять не такими, як було задумано. На виході виходить або занадто суха, або занадто жорстка маса. Або і те, і інше разом. Причому зрозуміти, в чому причина, не так просто. Насправді, відповідь на поверхні, інформує .
Кухарі рекомендують звернути увагу на кількість використовуваних яєць. Виявляється, якщо цей інгредієнт використовувати в занадто великій кількості, страва буде позбавлена м’якості.
Тому питання балансу дуже важливе. Фахівці рекомендують використовувати не більше двох-трьох яєць на літр молока. Якщо ж ідеться про рецепт, у якому беремо половину літра молока, варто взяти цукор і сіль, три яйця, а також олію та вершкове масло. І тоді млинці будуть такими, як хочеться.