Для багатьох людей процес приготування ідеального яйця пашот виявляється вельми складним завданням. Адже найпростіший і традиційний метод варіння в киплячій воді разом з оцтом може виявитися вельми непередбачуваним. Але існує більш легкий спосіб, який може гарантувати вам прекрасний результат, інформує .
Для тих кулінарів, які хочуть отримати насолоду від поглинання ніжного яйця пашот без жодного клопоту, є один простий трюк разом із використанням звичайної харчової плівки. Ось як ви можете приготувати цю страву. Для початку відріжте шматочок харчової плівки необхідного розміру так, щоб у неї могло поміститися одне яйце. Далі розбийте його в самий центр плівки.
Тепер щільно зв’яжіть мішечок, при цьому залиште маленький простір для повітря саме навколо яйця. Далі приготуйте каструлю з уже киплячою чистою водою. На завершення опустіть мішечок із яйцем у киплячу воду і варіть його близько 4 хвилин. Тут час безпосередньо залежить від того, який ступінь готовності ви хочете отримати на виході. Наприкінці дістаньте мішечок із води й акуратним чином розріжте його.