Я просто впевнений, що такого пирога ви ще не пробували. Сир з яблуком – відмінне поєднання. Спробуйте обов’язково і переконайтеся, що такого пирога завжди мало, інформує .
Інгредієнти:
- борошно пшеничне 1,5 склянки (200 мл)
- манка 0,5 склянки
- цукор 0,75 склянки
- цукор 2 ст. л.
- розпушувач тіста 0,5 ч. л.
- яйця 2 шт.
- масло вершкове 80 грам
- сир 500 грам
- яблука ( кисло-солодкі) 4 шт.
Приготування:
Підготуємо необхідні продукти. Вершкове масло краще попередньо заморозити.
Натремо масло на крупній тертці.
Додати до масла манку, борошно, розпушувач і цукор. Перетерти все в крихту.
Додати одне яйце і знову перетерти все в однорідну крихту.
Трохи більше половини тіста, розподілити по дну форми для випічки.
Змішати сир з двома ложками цукру і одним яйцем. Викласти рівним шаром поверх тіста. Зверху покришити трохи тіста, яке залишилося.
Яблука очистити від шкірки і натерти на тертці. Викласти поверх сир і розподіляємо тісто. Воно не буде прикривати всі яблука. Це нормально.
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин.
Готовий пиріг виймаємо з духовки і залишаємо, щоб повністю охолов.
Розрізаємо і пригощаємося найсмачнішим пирогом. Приємного апетиту!