Викладіть фарш на вафельні листи та поставте в духовку — такої смакоти ви ще не куштували


З фаршу можна приготувати безліч страв. Найчастіше ми робимо з нього смачні котлети або фрикадельки. Але ми знайшли досить незвичайний рецепт, завдяки якому ваше меню стане ще різноманітнішим. Для цього вам знадобиться, кілька вафельних листів (коржів), інформує .

Таку страву можна подавати як на обід, так і на вечерю. Вона дуже добре поєднується з овочевим салатом та різними соусами. Якщо вам сподобається поєднання, то така альтернатива котлет стане частим гостем на вашому столі.

Інгредієнти

  • 500 г м’ясного фаршу, яловичина/свинина;
  • 4 вафельні листи;
  • 1 цибулина;
  • 4 яйця;
  • 50 мл молока;
  • ½ чайної ложки солі;
  • ½ чайної ложки чорного перцю;
  • 50 мл олії.

Приготування

У миску з фаршем розбийте яйця, додайте подрібнену цибулю, часник, сіль та перець. Ретельно перемішайте інгредієнти та вимісіть суміш.

Розділіть її на 4 частини у мисці. Викладіть фарш на два вафельні листи, а потім накрийте один другим. Розріжте на невеликі шматки.

Розбийте в миску яйця, влийте молоко та перемішайте. Вмочіть туди вафлі з фаршем і викладіть на гарячу сковороду. Обсмажте з обох боків до золотистої скоринки.

Після обсмажування за рецептом вафлі слід перекласти на лист, попередньо застелений папером для випічки. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.

Подробиці приготування дивіться в короткому відео:



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *