Приголомшливе розсипчасте та дуже ніжне печиво за рецептом знаменитої кав’ярні Starbucs стане чудовим доповненням до ранкової чашки кави. Нотки кориці та горіхи надають випічці особливого осіннього смаку. Великою перевагою рецепта є те, що тісто можна заморозити та зберігати в морозильнику, тому радимо готувати одразу подвійну або навіть потрійну порцію, інформує .
Інгредієнти:
- жовток — 2 шт;
- вершкове масло — 120 гр;
- цукрова пудра — 100 гр;
- борошно — 200-230 гр;
- будь-які горіхи — 100 гр;
- шоколад — 60 гр;
- кориця -1 ч. л;
- розпушувач — 0,5 ч.л;
- сіль — щіпка;
- ванілін — щіпка.
Приготування:
У великій мисці з’єднайте розм’якшене вершкове масло, сіль, ванілін, цукрову пудру та жовтки. Перемішайте продукти до одержання маси з однорідною консистенцією.
По частинах введіть борошно, змішане з розпушувачем, і замісіть м’яке однорідне тісто. Додайте до тіста шоколад і горіхи і ретельно перемішайте інгредієнти.
За допомогою харчової плівки сформуйте із тіста щільну «ковбаску». Покладіть тісто в морозильну камеру на 40-45 хвилин.
Замерзле тісто розріжте на порційні печива товщиною приблизно 1,5 см.
Випікайте печиво в добре розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
Аромат на кухні стоятиме просто приголомшливий!