Сирники давно зайняли місце улюбленої страви на сніданок, серйозно посунувши каші та омлет. Тільки от не всі господині призвичаїлися готувати їх однаково смачними. Річ у тім, що серед інгредієнтів фігурує борошно, а воно змінює смак страви, інформує .
Від пшеничного борошна можна взагалі відмовитися, якщо знати, чим його замінити. Легкими сирниками вийдуть, якщо використовувати кукурудзяне борошно. Вона краще проявляє себе у складі страви, саме воно стає золотистим, а смак вершковим.
Рисове борошно незаслужено обходять увагою, а дарма. Це повітряне диво робить сирники ніжними та повітряними, а смак зовсім не змінюється — сирний та вершковий.
Манну крупу полюбили за її універсальність у сирниках. З нею у складі страви не розвалюються на сковорідці, структура при цьому залишається пишною.